VERWEIJ HOEBEE GROEP
experts & taxateurs :: marine surveys & consulting engineers

Maritiem Experts en Beëdigd Taxateurs Sinds 1913

 

Verweij & Hoebee is al meer dan 100 jaar een dienstverlenend bedrijf op het gebied van scheepvaart en industrie met kantoren in Amsterdam, Barendrecht en Den Helder. Het bedrijf heeft 17 vaste medewerkers, waarvan 9 schade experts. Deze groep experts bestaat voornamelijk uit voormalig machinisten en officieren, maar ook uit werktuigkundigen, scheepsbouwkundigen, P&I specialisten, elektrotechnici en nautici met hogere beroepsopleiding.

Ons werkterrein bevindt zich voornamelijk in Nederland en Europa, maar ook verder van huis. Wij richten ons op zowel de binnenvaart als op de zeevaart, de offshore en de offshore wind, maar ook op andere technische installaties.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vaststellen van de oorzaak en de omvang van schaden, het uitvoeren van taxaties en inspecties en uiteenlopende surveys en inspecties waarvoor technische kennis en ervaring noodzakelijk is. Verweij & Hoebee begeleidt ook scheepsbergingen en brandpreventie systemen tijdens verbouw aan boord van schepen.

De opdrachtgevers van Verweij & Hoebee zijn (internationaal opererende) Cascoverzekeraars en P&I clubs, maar ook scheepseigenaren, operators en olie/offshore maatschappijen.  

De Verweij Hoebee Groep maakt deel uit van de BMT Group in London, met een internationaal netwerk van bedrijven.

 

Met geassocieerde experts en taxateurs in diverse landen.

 

logo_nivre2